Meteen naar de content

⛟ Gratis verzending in Nederland & Belgie!

  Integritetspolicy

  Nedan finner du din integritet policy som du kan använda för din för din webbshop. Vänligen observera: inga rättigheter kan härledas från denna integritetspolicy. Rådfråga en advokat om du har tvivel om om dess innehåll.

  Integritetspolicy

  Version 2.1

  Vi är medvetna om att ni litar på oss. Vi ser det som vårt ansvar att skydda din integritet. På denna sida kommer vi att informera er om vilken information vi samlar när du använder vår webbsida, varför vi samlar denna information och hur vi använder det för att förbättra er upplevelse. Så du kan förstå exakt hur vi arbetar.

  Denna integritetspolicy gäller för Belsiums tjänster. Var medveten om att Belsium tar inte ansvar för integritetspolicyn från andra webbplatser eller källor. Genom att ta användning av denna webbsida, anger du ditt godkännande av integritetspolicy. 

  Belsium respekterar integriteten för alla användare av deras hemsida och kan garantera dig att den personliga informationen som du ger ut är behandlad konfidentiellt.

  Vår användning av samlad data

  Användning av våra tjänster

  När du registrerar dig för en av våra tjänster så kommer vi förfråga dig om att utge personlig information. Denna information kommer att användas för att kunna utföra våra tjänster. 

  Datan är lagrad i våra egna säkra servrar från Belsium eller en tredje part. Vi kommer inte kombinera denna data med annan personlig information som vi har.

  Kommunikation

  När du skickar en E-post eller annat meddelande till oss så kan vi komma att spara dessa meddelanden. Ibland kan det hända att vi behöver personlig information som är relevant till situationen. Detta kommer att hjälpa oss att besvara dina frågor och behandla ditt ärende.

  Datan är lagrad på våra säkra servrar från Belsium eller en tredje part. Vi kommer inte kombinera denna data med annan personlig information som vi har.

  Kakor

  Vi samlar data för forskningssyfte, så vi kan förstå våra kunder bättre och därmed skräddarsy våra tjänster efter behov.

  Denna webbplats använder “kakor” (små textfiler placerat på din dator) som hjälper webbsidan att analysera hur användarna tar hjälp av sidan. Informationen som genereras av kakor angående din användning av webbplatsen kan överföras till webbsidans egna säkra server från Belsium eller en tredje part. Vi använder denna information för att bättre förstå hur du använder hemsidan, samla rapporter om aktiviteter och för att kunna erbjuda andra tjänster relaterat till aktiviteter av hemsidan och användning av internet.

  Syften

  Vi varken samlar eller använder  information för något annat syfte förutom det som beskrevs i integritetspolicyn, om inte vi har fått ett tidigare godkännande från dig.

  Tredje parter

  Informationen är inte delad med tredje parter med undantaget från webbapplikationer som vi använder för våran webbshop. Detta inkluderar Webshopkeur betygsättnings system. Denna information kommer endast användas i syfte till applikationen och kommer inte användas vidare. Dessutom, i några fall kan det komma att informationen används internt. Våra anställda är skyldiga att respektera sekretessen av din information.

  Förändringar

  Detta integritet anförande är inriktat på användning och möjligheter av denna webbplats. Justeringar och/eller förändringar på denna sida kan leda till förändringar för detta sekretess anförande. Därför rekommenderar vi att du regelbundet läser igenom denna integritets anförande.

  Val för personlig data

  Vi erbjuder alla besökare valmöjligheten att se, förändra eller radera personlig information som är utgiven till oss för tillfället.

  Modifiera / säga upp prenumeration på nyhetsbrev

  På botten av varje E-post finner du valet att ändra detaljer eller säga upp prenumerationen.

  Förändra/säga upp kommunikation

  Om du önskar att modifiera din data eller ta bort din information från våra arkiv, vänligen kontakta oss. Du finner kontaktinformationen nedan.

  Avaktivera kakor

  Som standard är det flesta webbläsarna inställda att acceptera kakor, men du kan återställa din webbläsare till att avstå alla kakor eller att indikera när en kaka skickas. Däremot kan vissa tillgångar och tjänster, på våran och andra webbsidor, fungera dåligt om kakor är inaktiverade på din webbläsare.

  Frågor och feedback

  Vi kontrollerar denna överensstämmelse med denna sekretesspolicy regelbundet. Om du har frågor angående denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss:

  info@Hemmaprodukter.se

  Gratis verzending

  Alleen vandaag bieden wij gratis verzending naar Nederland en Belgie aan.

  Klantensupport

  Ons klantensupportteam staat van half 9 tot 6 uur in de avonds voor je klaar.

  Veilige betaling

  Wij bieden veilige betalingsopties voor alle betaalmethoden.

  Tevreden klanten

  We hebben al meer dan 7.000 tevreden klanten bediend.